• تاریخ انتشار : 1403/06/01 - 09:40

گرامیداشت روز پزشک در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

به مناسبت فرا رسیدن زادروز دانشمند فرزانه بوعلی سینا و روز پزشک مراسمی با حضور ریاست، مدیریت، اساتید و فراگیران در سالن آمفی تئاتر بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، مراسم گرامیداشت روز پزشک با حضور دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان، دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان، مریم ملایجردی مدیر پرستاری، اساتید، مسئولین و فراگیران در سالن آمفی تئاتر بیمارستان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر حسین شعبانی میرزائی معاون آموزشی بیمارستان گفت: حرفه پزشکی یک خصوصیت خاصی دارد که خیلی از حسن ها را با خود دارد.
از یک طرف کمک به بیماران و کار خیر همراه با علم و دانش روز است.
در ادامه مراسم دکتر مجتهدی ضمن تبریک روز پزشک گفت:  اول شهریور یادآور زادروز پزشک نابغه ایرانی بوعلی سینا است. روز پزشک فرصتی است که ما می توانیم دریابیم که در چه جایگاهی قرار گرفته ایم.
همچنین در این مراسم از دکتر محسن جعفری به عنوان استاد نمونه و از دکتر مهدی صدقیان به عنوان دستیار نمونه بیمارستان تقدیر شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,مناسبت ها, ریاست بیمارستان